Waar je ook mee bezig bent terwijl je je lekker in de buitenlucht bevindt, als buitenenthousiast mag een fijne rugzak niet ontbreken aan je uitrusting terwijl je de deur uit bent. Of je nou gaat wandelen, hardlopen, fietsen of bergbeklimmen, er moeten vaak toch echt een aantal spullen met je mee, en dat doe je natuurlijk in een fijne outdoor rugzak!

Rugzakken geïnspireerd op het buitenleven

De rugzakken van het merk Herschel zijn helemaal geïnspireerd op het buitenleven. Canada is het land waar deze tassen vandaan komen en dat is waar Herschel trots op is. Ruige bossen, bergbeklimmers, veel groen en outdoor; deze invloeden zie je zeker terug komen in het ontwerp van deze klassieke tassen. Het klassieke uiterlijk van de rugzak is te herkennen uit duizenden; de bruinkleurige, stoere gespen, de voering aan de binnenkant en het oh zo herkenbare klassieke Herschel logo komen in de ontwerpen terug. De rugzakken zijn enorm praktisch in gebruik en bieden ontzettend veel ruimte.

Een veilig gevoel terwijl je buiten bent

Wanneer je belangrijke spullen met je meeneemt dan is het natuurlijk wel zo fijn wanneer je zeker dat je deze met een fijn gevoel en een gerust hart met je mee kunt dragen. Niet voor niets is een anti-diefstal tas een favoriete rugzak onder vele buitenliefhebbers. Anti-diefstal rugzakken zijn gemaakt van materiaal waarvan het moeilijk is om in te snijden. De rits is verborgen en alleen open te maken wanneer de tas van je rug af is en in verborgen vakjes kun je overzichtelijk en onzichtbaar je spulletjes opbergen. Fijne anti-diefstal rugzakken zijn bijvoorbeeld die van BG Berlin of XD-Design.

Haal een frisse neus en ga lekker de buitenlucht in terwijl je een comfortabele rugzak met je meedraagt! Kies voor een klassieke, sportieve look of ga voor ultieme veiligheid met een anti-diefstal variant! Met een outdoor rugzak kun je alle kanten op.