Een paar jaar geleden zal het ontvangen van verloren in het bos alleen een slechte keuze, een korte seconde van desoriëntatie of zelfs een verscheidenheid van de route vereisen. Tegenwoordig kun je, samen met een GPS, ontdekken dat je methode van het begin tot het einde of ergens in het centrum komt. Als je een buitenmens bent en op zoek bent naar een extra back-up, zoek dan naar deze bosvriendelijke functies.

Lichtgewicht: hoewel de meeste persoonlijke GPS-apparaten matig licht in gewicht zijn, kunt u er een kopen voor wandelen, zoeken of zelfs backpacken, voor een opvallend lichtgewicht dat gemakkelijk in uw jeans of jaszak past. Je wilt dat het een toegevoegde add-on is voor je externe taken, niet een lastige last.

Aanwezigheid: de capaciteit om de monitor te bekijken is iets dat ons bedrijf gewoonlijk als goedgekeurd beschouwt tijdens het onderzoeken van GPS’s. Om het beste te ontvangen, gebruik het weg van uw GPS, zoek er een die ‘s nachts zichtbaar zal zijn naast verschillende gradaties van verlichting. Hoewel standaardzonlicht geen complicatie kan opleveren, kan de zon op verschillende momenten van de dag een intense gloed veroorzaken waardoor uw apparaat geen zin heeft. Het is bovendien noodzakelijk om er een te ontdekken die zowel esthetisch succesvol is in de schemering als ver na de avond. Je systeem heeft geen zin als je het niet kunt zien.

Weersbestendig / Omgeving: Een door GPS geproduceerde duurzame buitenactiviteiten is anders geconstrueerd dan een GENERAL PRACTITIONER die in het asiel of zelfs in een auto verblijft. Een omgeving vol gevaren zoals stenen, rotsen, water en kreupelhout kan een FAMILIEARTS een uitdaging zijn. Buitentaken vragen vaak om wandelen of zelfs kruipen met regio’s die intens bewoond zijn door massa’s die mogelijk gevaar kunnen opleveren voor je FAMILY DOCTOR. Exterieurtaken brengen ook uw apparaat in gevaar voor waterschade.