In de auto rondkijken en in het wild navigeren, kan twee totaal verschillende punten zijn. Bovendien vereisen ze een paar verschillende methoden in FAMILY DOCTOR om de grootste taak bij elk uit te voeren. Wanneer een GPS-carrosserie van een auto beschikt over functies die het rijden prijzen, wordt een outdoor GENERAL PRACTITIONER-hulpmiddel ingesteld met attributen die perfect zijn voor wandelen, backpacken, geocachen of evalueren. Sommige eenheden hebben de fundamentele componenten die vereist zijn om te doen elk gezegd hebbend dat je over het algemeen veel beter af bent met het kiezen van een eenheid die gespecialiseerd is in de een of de ander.

Als u op zoek bent naar een Outdoor FAMILY DOCTOR, beschikt u over een aantal eenvoudige vereisten, zoals het moet in staat zijn om de aspecten aan te pakken en moet het mogelijk zijn om een ​​indicator onder de plantafdekking te registreren. Voorbij dat, er zijn eigenlijk een paar andere attributen om naar te zoeken en punten om te overwegen. Laten we eens kijken naar een shortlist van 4 “must-haves” voor een GPS voor de buitenkant.

Als u buitenactiviteiten uitvoert en uw GPS mee draagt, kan het lichaamsgewicht een grote factor zijn in de keuzemethode. Een massale of zelfs omslachtige tool is slechts op weg om u te vertragen en te hinderen. Voor gebruiksgemak en transport, zoek naar een lichtgewicht ALGEMEEN PRACTITIONER-apparaat dat u gemakkelijk bij u kunt dragen.

Op veel ontvangers zult u zeker een vooraf geïnstalleerde basiskaart hebben, wat een mooie standaardgrafiek is en een beginaspect voor het navigeren in staatsparken en andere gebieden. Talrijke ontvangers hebben het potentieel voor het individu om extra kaarten te uploaden, waardoor het eenvoudig is om uw apparaat aan uw behoeften aan te passen. Er zijn topografische kaarten en gedetailleerde kaarten van land en een zee die kan worden verkregen en opgenomen in sommige eenheden.

Tip: rugzak