De (GPS) is een systeem van 24 satellieten in een baan om de aarde op 7.000 mijl per uur. De satellieten werden gelanceerd en worden bewaard door het USA Team of Self-defence ten behoeve van legertoepassingen. De satellieten cirkelen twee keer per keer rond de aarde op ongeveer 12.000 kilometer boven de aarde. Er over nadenken, er zijn geen belemmeringen, ondanks het feit dat je de aarde op aarde uitvoert, zijn er op zijn minst 4 GPS-signalen voor GPS-ontvangers duidelijk, op welke manier dan ook, waardoor het accuraat is en een enorm voordeel voor individuen die van de buitenkant genieten.

De tip van DIRECTION FINDER is ontstaan ​​in de jaren zestig, maar de eerste GPS was pas in 1978 ingebed. De 24e satelliet kwam in 1994 uit en vervolledigde het doel en stelde het leger in staat uitzonderlijk goed te installeren over de hele wereld. De gassen zijn ontwikkeld om ongeveer tien jaar mee te gaan, daarom is er regelmatig onderhoud en initiëren van gloednieuwe gassen.

Zeker niet verstrekt aan de rest van het veld tot de jaren 1980. Vanaf dat moment kon iedereen de gegevens gebruiken die beschikbaar waren via een GENERAL PRACTITIONER-ontvanger om precies te bepalen waar hun locatie, hoogte en bereik een reis en nog veel meer dingen hadden gemaakt. Het is echter duidelijk dat de technologie er zeker niet was om veel gebruik te maken van privé-GENERAL PRAKTIJKEN en de daaraan verbonden voordelen.

Het duurde tot de jaren negentig voordat de technologie aansloeg en de normale buiten-liefhebber begon de voordelen van GPS te herkennen en te weten hoe het kan helpen bij hun externe avonturen zoals jagen, verkennen en autorijden. Sindsdien zijn de ontvangers van GENERAL PRACTITIONER enorm in aantrekkingskracht gestegen en zijn ze momenteel direct beschikbaar in compacte maten en kunnen ze percentages van het vermogen hebben waarmee wandelaars en jagers opmerkelijk juiste details over hun locatie en reismogelijkheden bieden.